
2 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | morkos (didelė) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | pomidorų pasta (arba pomidorų padažas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | kopūstai |
500 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | ryžiai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių apkepas
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Įdaryta paprika
-
Netikras zuikis tešloje
-
Naminiai mėsainiai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Čanachai su čiobreliais
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Kiaulienos kepsnys
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Mėsos duona
-
Naminės dešrelės
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Grikių kotletai su mėsa
Paprasti balandėliai

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos, didelė,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Pomidorų pasta, arba pomidorų padažas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Ryžiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūsto gūžę virinti vandenyje, kad suminkštėtų lapai. Į faršą sudėti: išvirusius ryžius, smulkintą česnaką, druską ir pipirus. Suformuojam balandėlius (į lapą dedame maždaug šaukštą faršo įdaro ir užlankstome), gerai apvoliojame miltuose ir kepame ant gerai įkaitusios keptuvės. Gražiai sudedam į puodą, sudedam tarkuotas morkas, įpilame vandens tiek, kad šiek tiek apsemtų,pagardinam druska ir troškinam 30 min ant silpnos ugnies. Tada supilam pomidorų padažą ir dar patroškinam 25 min. Skanaus.
Komentarai (7)
-
Dzeraldas
2011-03-06 11:35
labai skanu :super: :super:
-
Marius
2011-01-30 16:55
Labai skanu zmonytei padariau tik papildziau siek tiek gale troskinimo grietines idejau ir patroskinau pasaka :super:
-
MAZUTE
2011-01-19 20:28
ACIU UZ RECEPTA REIKES PASIGAMINT :super:
-
Gabijukas
2010-12-10 15:20
lyg skanu! %-)
nem nem :-D
-
lape
2009-11-09 10:35
labai paprasta ir skanu
-
kriste
2009-10-13 15:36
atrodo gerai ir paprastai :super: