Padažui reikės: 250 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, šaukštelis tirpintų riebalų, 2 šaukštai grietinės, truputį miltų, pipirų, druskos.
Kiauliena supjaustoma, išmušama kūjeliu, apibarstoma maltais prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis ir iškepama riebaluose.
Padažui supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami riebaluose, įberiama miltų, prieskonių, druskos, supilama grietinė.

Kepsnys Verseka
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
45 gramai | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kepenys su mandarinais
-
Mėsos apkepas
-
Naminiai kotletukai
-
Karbonadai iš faršo
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Medžiotojų šašlykai
-
Turkiškas kebabas
-
Jautienos kukuliai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Koldūnai su mėsa
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Kaukazo šašlykai
-
Kotletai su įdaru
-
Jautienos kepsnys
Kepsnys Verseka
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
45 gramai -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: 250 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, šaukštelis tirpintų riebalų, 2 šaukštai grietinės, truputį miltų, pipirų, druskos.
Kiauliena supjaustoma, išmušama kūjeliu, apibarstoma maltais prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis ir iškepama riebaluose.
Padažui supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami riebaluose, įberiama miltų, prieskonių, druskos, supilama grietinė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...