Padažui reikės: 250 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, šaukštelis tirpintų riebalų, 2 šaukštai grietinės, truputį miltų, pipirų, druskos.
Kiauliena supjaustoma, išmušama kūjeliu, apibarstoma maltais prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis ir iškepama riebaluose.
Padažui supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami riebaluose, įberiama miltų, prieskonių, druskos, supilama grietinė.

Kepsnys Verseka
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
45 gramai | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Uzbekiškas šašlykas
-
"Ponios cepelinai"
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Šašlykai gurmanams
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Šašlykai su majonezu
-
Karštas plovas
-
Naminiai kotletukai
-
Veršienos pjausniai
-
Smaližių liežuvis
-
Jautienos šašlykas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Veršienos maltiniai
-
Sotieji zrazai
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Guliašas
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Kepsnys Verseka
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
45 gramai -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: 250 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, šaukštelis tirpintų riebalų, 2 šaukštai grietinės, truputį miltų, pipirų, druskos.
Kiauliena supjaustoma, išmušama kūjeliu, apibarstoma maltais prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis ir iškepama riebaluose.
Padažui supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami riebaluose, įberiama miltų, prieskonių, druskos, supilama grietinė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...