Mėsą nuplauti ir supjaustyti gabaliukais, ant mėsos sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, berti druskos ir prieskonių, sudėti susmulkintą čili ir supilti actą. Marinuoti apie parą. Kepti ant karštų žarijų.
Skanaus.

Skanus šašlykiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
4 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | svogūnai |
250 mililitrų | acto ( 6%) |
šiek tiek | paprika |
1 vienetas | pipirai (čili) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (grilio patiekalams) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos muštinis
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Šašlykai alaus marinate
-
Mineralinis šašlykas
-
Kotletai lenkiškai
-
Kotletukai su morkomis
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Mėsos kukuliai
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Daniškas plovas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Įdaryti burokėliai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
Skanus šašlykiukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Actas, 6%,
250 mililitrų - Paprika
-
Pipirai, čili,
1 vienetas - Druska
- Prieskoniai, grilio patiekalams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir supjaustyti gabaliukais, ant mėsos sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, berti druskos ir prieskonių, sudėti susmulkintą čili ir supilti actą. Marinuoti apie parą. Kepti ant karštų žarijų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Constant
2022-09-19 12:01
Dar negirdėjau ir nemačiau, kad nors vienas garsus šefas marinuotų mėsą su actu.
Nemokšų receptas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...