1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kibinai "Su meile"
- Veršienos pjausniai
- Cukinijų laiveliai
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Bulvių apkepas su šparagais
- Margaritos įdarytos paprikos
- Faršu įdaryti pomidorai
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Kepta jautienos nugarinė
- Šveicariška veršiena
- Apkepas „La Graikija“
- Kotletukai su morkomis
- Steikai
- Mėsos kukuliai su padažu
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Kepta aviena
- Vasaros šašlykiukas
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
Keptas paršelis
- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo