
1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti burokėliai
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Triušienos kukuliai
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Aluje troškinta jautiena
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kepsniai su sūriu
-
Daniškas plovas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Jautienos šašlykas
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Kiškio kepsnys
Keptas paršelis

- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo