1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Įdaryti makaronai
- Ranka
- Jautienos vyniotiniai
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Kapota keri mėsa
- Aštrus karbonadas
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Faršo vyniotinis
- Čipolino galvelės
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Dešrelės su įdaru
- Kaukazo šašlykai
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Koldūnai su mėsa
Keptas paršelis
- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo