
1 vienetas | paršelis |
šiek tiek | druska |
200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mūsų šašlikas
-
Kepta šoninė
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Naminiai mėsainiai
-
Avienos šašlykas
-
Lengvas Zuikis
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Tradiciniai šašlykai
-
Kepta menkė
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Naminės dešrelės
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kėdainių maltinis
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Steikai
Keptas paršelis

- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo