| 1 vienetas | paršelis |
| šiek tiek | druska |
| 200 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Dešrelės su įdaru
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Keptos kepenėlės
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Guliašiukas
-
Kepsniai su ananasais
-
Bačkonių suktinukas
-
Čenachai
-
Suadytas karbonadas
-
Kotletukai su bulvėm
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Keptas paršelis
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Paršelis,
1 vienetas - Druska
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti. Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
Komentarai (7)
-
Asesuas
2016-08-19 10:05
Kas jums liepe valgyti?
-
laura
2014-11-19 15:51
Tokius mazus jau zudo
-
migle
2014-03-21 19:10
o tu siaube nevalgyciau nei uz ka,fui atrodo
