Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Pietų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | jautienos faršas |
| 6 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 100 gramų | džiūvėsėliai |
| 0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su sūriu
-
Virtiniai su mėsa
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Triušienos šašlykas
-
Kepsnys Verseka
-
Keptas kumpis
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Malta mėsa tešloje
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kepenys su mandarinais
-
Skanus šašlykiukas
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Įdaryta paprika
Pietų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
600 gramų -
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2012-03-27 00:38
:-) :super: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
