Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Pietų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | jautienos faršas |
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | džiūvėsėliai |
0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Jautienos kepsnys
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Įdaryta cukinija
- Kepta šoninė
- Stirnienos kumpis
- Gardusis šašlykas majoneze
- Italijos kukuliai
- Tikro dzūko pietūs
- Virtos veršelio kojos
- "Ponios cepelinai"
- Kepenys su mandarinais
- Aštrus karbonadas
- Lazaninis makaronų apkepas
- Kukuliukai švediškai
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Skanus šašlykiukas
- Kiauliena grill
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Kotletai pomidorų padaže
Pietų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
600 gramų -
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2012-03-27 00:38
:-) :super: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...