![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
8 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 stiklinė | pienas (padažui) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas (padažui) |
3 valgomieji šaukštai | kečupas (padažui) |
800 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų |
100 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | morkos (padažui) |
1 vienetas | svogūnai (padažui) |
2 skiltelės | česnakas (padažui) |
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždengti dangčiu, viryklę prisukti iki minimumo ir patroškinti dar 10 - 15 min.
Padažas: Viską supjaustyti, apkepti ir suberti į puodelį, sumaišyti kečupą su majonezu ir pienu ir supylus i puodą, viską dar kartą išmaišyti. Sudėti kotletukus ir troškinti apie 15 min. ant silpnos ugnies. Patiekti galima su ryžiais, raugintais agurkėliais ar salotomis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kepsneliai su sūriu
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Kaimiškas pjausnys
-
Mėsos kepsniai
-
Faršo vyniotinis
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kukuliai su padažu
-
Čili jautienos gaminimas
-
Keptos kepenėlės
-
Veršienos kepsnys
-
Mėsos apkepas
-
Balandėliai
Škotiški kiaušiniai
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, kietai virti,
8 vienetai -
Pienas, padažui,
1 stiklinė -
Majonezas, padažui,
3 valgomieji šaukštai -
Kečupas, padažui,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos faršas,
800 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Žalumynai,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus, kepimui
-
Morkos, padažui,
1 vienetas -
Svogūnai, padažui,
1 vienetas -
Česnakas, padažui,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustyti. Į indą su faršu suberti svogūnus, česnakus, žalumynus, duonos trupinėlius, įmušti kiaušinius, pagardinti druska bei pipirais. Viską labai gerai išmaišyti. Iš faršo suformuoti du paplotėlius. Į kiekvieno vidurį dėti po virtą kiaušinį ir gražiai apspausti faršu iš visų pusių, kad kiaušinis liktų viduje.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždengti dangčiu, viryklę prisukti iki minimumo ir patroškinti dar 10 - 15 min.
Padažas: Viską supjaustyti, apkepti ir suberti į puodelį, sumaišyti kečupą su majonezu ir pienu ir supylus i puodą, viską dar kartą išmaišyti. Sudėti kotletukus ir troškinti apie 15 min. ant silpnos ugnies. Patiekti galima su ryžiais, raugintais agurkėliais ar salotomis. Skanaus!
Komentarai (5)
-
Inga
2015-06-21 19:59
Labai skanu tiesiog super
-
ASTA
2015-05-06 20:27
Jo as irgi nesupratau su tais kiausiniais.kiek ju reikia ir kokiu :-D
-
Afigiet
2015-05-06 15:20
Čia su tais kiaušiniais tai gerai primakliavota. Ingrediantuose 8 virti, po to dar du virti. Aprašyme įmušti (virtus?), po to naudoti du. kažkoks kratinys, taip ir neaišku kiek ir kokių kiaušinių....
-
Rosita
2014-05-30 21:53
gavosi labai skanus (y)