
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (virta) |
15 gramų | sviestas |
100 gramų | grietinė |
15 gramų | miltai |
30 gramų | razinos |
100 gramų | obuoliai |
15 gramų | krapai |
300 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais. Iš miltų, grietinės bei sultinio padaryti padažą. Razinas užmirkti pusvalandžiui. Obuolius bei razinas supjaustyti.
2.
Į keptuvę dėti sviestą ir truputi vandens. Dėti mėsą, gardinti druska, ant viršaus obuolius su razinomis ir patroškinti 5 minutės. Įpilti padažą ir dar troškinti 15 minučių. Prieš tiekiant pabarstyti smulkiai supjaustytais krapais. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaukazo šašlykai
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos karka
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Kiaulienos karis
-
Jautienos kepsnys
-
Keptos kepenėlės
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Plovas
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Šašlykai su majonezu
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Įdaryta veršiena
-
Mėsa su apelsinais
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, virta,
500 gramų -
Sviestas,
15 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Miltai,
15 gramų -
Razinos,
30 gramų -
Obuoliai,
100 gramų -
Krapai,
15 gramų -
Sultinys,
300 mililitrų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais. Iš miltų, grietinės bei sultinio padaryti padažą. Razinas užmirkti pusvalandžiui. Obuolius bei razinas supjaustyti.
Į keptuvę dėti sviestą ir truputi vandens. Dėti mėsą, gardinti druska, ant viršaus obuolius su razinomis ir patroškinti 5 minutės. Įpilti padažą ir dar troškinti 15 minučių. Prieš tiekiant pabarstyti smulkiai supjaustytais krapais. Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...