Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.

Guliašas su šafranu
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1000 gramų | mėsa |
5 vienetai | svogūnai |
200 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | sojos padažas |
2 galvos | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kiaulienos muštinis
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Naminiai kotletukai
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Jautienos kotletukai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Faršo vyniotinis
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Steikas
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Jautiena gurmanams
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Žuvinto kepsnys
-
"Ponios cepelinai"
Guliašas su šafranu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų - Sojos padažas
-
Česnakas,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...