Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.

Guliašas su šafranu
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1000 gramų | mėsa |
5 vienetai | svogūnai |
200 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | sojos padažas |
2 galvos | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Veršienos kepsnys
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Balandėliai
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Jautienos vyniotiniai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Šašlykai
-
Kepsniukai folijoje
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Neringos kepsnys
Guliašas su šafranu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų - Sojos padažas
-
Česnakas,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...