Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.

Guliašas su šafranu
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1000 gramų | mėsa |
5 vienetai | svogūnai |
200 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | sojos padažas |
2 galvos | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | šafranas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Mėsos kepsniai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kotletukai šventiškai
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Pyragas su kukuliais
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Virtos veršelio kojos
-
Įdaryta paprika
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kiaulienos kepsnys
Guliašas su šafranu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Mėsa,
1000 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų - Sojos padažas
-
Česnakas,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Šafranas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinam druska pipirais ir kepam, pamaišant, 10 min. Supilam grietinę, pilam sojos padažo pagal skonį ir dedam truputį šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...