Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.

Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su sūriu
-
Kepenys japoniškai
-
Virtiniai su mėsa
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Pietūs moliniame inde
-
Kotletukai šventiškai
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kibinai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Buritos (burritos)
-
Tradiciniai šašlykai
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...