Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.

Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepėlė
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Netikras zuikis
-
Mėsos apkepas
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Įdaryta paprika
-
Keptos kepenėlės
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Jautienos kukuliai
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...