Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 kilogramai | kiauliena |
| 6 vienetai | svogūnai |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
| 1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sibiro koldūnai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Ūkininko suktinukas
-
Kelmas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Pietūs moliniame inde
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Kepta šoninė
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kibinai "Su meile"
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Ėrienos šašlykas
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
