
Mėsos kepsniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | mėsa (kiaulienos kumpis) |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Griežiniais supjaustyti kiaulieną ir lengvai išmušti, įtrinti trintu česnaku barstyti druskos ir pipirų ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Kol kepa kepsniai susmulkinkite agurkus, laiškus ir krapus bei sumaišykite su majonezu. Gautą masę gražiai išdėliokite ant bekepančių kepsnių ir kepkite, sumažinę ugnį, dar apie 10 - 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Medžiotojų šašlykai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Jautienos maltinukai
-
Zrazai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Keptų kepenų gaminimas
Mėsos kepsniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, kiaulienos kumpis,
800 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Česnakas,
3 skiltelės - Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežiniais supjaustyti kiaulieną ir lengvai išmušti, įtrinti trintu česnaku barstyti druskos ir pipirų ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Kol kepa kepsniai susmulkinkite agurkus, laiškus ir krapus bei sumaišykite su majonezu. Gautą masę gražiai išdėliokite ant bekepančių kepsnių ir kepkite, sumažinę ugnį, dar apie 10 - 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...