
Mėsos kepsniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | mėsa (kiaulienos kumpis) |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Griežiniais supjaustyti kiaulieną ir lengvai išmušti, įtrinti trintu česnaku barstyti druskos ir pipirų ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Kol kepa kepsniai susmulkinkite agurkus, laiškus ir krapus bei sumaišykite su majonezu. Gautą masę gražiai išdėliokite ant bekepančių kepsnių ir kepkite, sumažinę ugnį, dar apie 10 - 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kukuliai
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Šašlykai
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Jautienos šašlykas
-
Naminiai kotletukai
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Šašlykas majoneze
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Šveicariška veršiena
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Jautienos kotletai
-
Vasaros šašlykas
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Vyniotinis Kubilas
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Mėsos kepsniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, kiaulienos kumpis,
800 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Česnakas,
3 skiltelės - Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežiniais supjaustyti kiaulieną ir lengvai išmušti, įtrinti trintu česnaku barstyti druskos ir pipirų ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Kol kepa kepsniai susmulkinkite agurkus, laiškus ir krapus bei sumaišykite su majonezu. Gautą masę gražiai išdėliokite ant bekepančių kepsnių ir kepkite, sumažinę ugnį, dar apie 10 - 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...