Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
Veršienos troškinys drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (kumpis) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | vanduo |
20 gramų | želatina |
500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos šašlykas
- Kaukazo šašlykai
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Mėsos apkepėlė
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Vasaros šašlykas
- Apkepta virta karka
- Paprika įdaryta faršu
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Ėrienos šašlykas
- Sibiro koldūnai
- Keptas kumpis
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Italijos kukuliai
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Totoriški avienos maltiniai
- Kepenys su mandarinais
- Veršienos pjausniai
Veršienos troškinys drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
150 gramų -
Želatina,
20 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...