
Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos pjausniai
-
Mėsos apkepėlė
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Šašlykas kitaip
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Kotletai su įdaru
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Keptos kepenėlės
-
Įdaryta cukinija
-
Bačkonių suktinukas
-
Įdaryti pomidorai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Veršienos muštiniai
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...