Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 arbatinis šaukštelis | spanguolės (džemas) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 4 vienetai | kiauliena (kumpis, gabalėliais) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
| šiek tiek | žalumynų ((įvairūs)) |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 4 valgomieji šaukštai | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Malta mėsa tešloje
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos karka
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kepenys japoniškai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Kepta kiauliena
-
Triušienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Cukinijų laiveliai
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Vasaros šašlykiukas
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Virtas rūkytas kumpis
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės, džemas,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, kumpis, gabalėliais,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kiaulienos
- Žalumynai, (įvairūs)
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Raudonas vynas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
