Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | spanguolės (džemas) |
2 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
4 vienetai | kiauliena (kumpis, gabalėliais) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
šiek tiek | žalumynų ((įvairūs)) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Suadytas karbonadas
- Kepsniai su ananasais
- Ekspress šašlykai
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Trapūs,sultingi kibinai
- Sotieji zrazai
- Įdaryta veršiena
- Sultingieji šonkauliukai
- Kiauliena grill
- Jautiena kopūstų padaže
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kotletai
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Su kefyru marinuoti šašlykai
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spanguolės, džemas,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, kumpis, gabalėliais,
4 vienetai - Druska
- Prieskoniai, kiaulienos
- Žalumynai, (įvairūs)
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Raudonas vynas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabalėlius pabarstome prieskoniais, druska, žolelėmis. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Į likusį aliejų keptuvėje įpilam 4 šaukštus raudono vyno, išmaišome. Iš obuolių išimame sėklas, nulupame ir perpjauname pusiau. Į puodą įpilame vandens,tiek kad obuolių puseles apsemtų iki pusės. Užverdame, įberiame šaukštą cukraus, dedame obuolio pusę ir kiekvieną puselę po 2 minutes paverdame. Į obuolio puselę, kur buvo sėklidės, dedame šaukštelį spanguolių džemo. Į lėkštę dedame porą kepsnelių, per vidurį obuoliuką, šone pilame vyno padažą. Valgome su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...