Avienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos (nugarinė) |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos šašlykas
-
Kotletai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Triušienos pjausniai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Holishki (balandėliai)
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Sūrio kamuoliukai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Keptas kumpis
-
Mėsos apkepėlė
-
Aštrus šašlykas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kotletukai su sūriu
-
Įdaryti makaronai
Avienos muštiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Daiva
2011-06-17 12:14
Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas ;-) :-D %-) Z
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
