
Šašlykai, marinuoti kefyre
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
1 litras | kefyras |
4 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
2.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
3.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
5.
Kepti grilyje ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kiaulienos muštinis
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Naminiai kotletukai
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Jautienos kotletukai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Faršo vyniotinis
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Steikas
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Jautiena gurmanams
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Žuvinto kepsnys
-
"Ponios cepelinai"
Šašlykai, marinuoti kefyre
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Kefyras,
1 litras -
Svogūnai,
4 vienetai -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
Kepti grilyje ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
robertas
2017-02-09 15:28
saunu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...