Keptos bulvės su šonine ir sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 | bulvių (vidutinio dydžio) |
100 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta ) |
1 sauja | sūris |
1 žiupsnelis | pipirai |
šiek tiek | rauginti agurkai (rauginti) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves nuskusti ir apšlakstyti aliejumi bei apiberti pipirais. Rankomis pamaišyti ir palikti pasimarinuoti 5-10 min. Tada sudėti į keptuvę ir kepti ant mažos ugnies.
2.
Per tą laiką susipjaustyti agurkus ir šoninę.
3.
Įpusėjus kepti bulves, jas apibarstyti supjaustyta šonine. Toliau kepti išmaišius. Baigiant kepti apibarstyti tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Malta mėsa tešloje
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Kiauliena grill
- Šašlykas majoneze
- Kepsniai su sūriu
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Šutinta stirniena
- Maltiniai su grybų padažu
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Kiauliena su imbieru
- Mėsos pynutės
- Karališkas kepsnys
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Sultingieji šonkauliukai
- Buritos (burritos)
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Avienos šašlykas
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bulvės, vidutinio dydžio,
5 -
Kiaulienos šoninė, rūkyta ,
100 gramų -
Sūris,
1 sauja -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Rauginti agurkai, rauginti
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti ir apšlakstyti aliejumi bei apiberti pipirais. Rankomis pamaišyti ir palikti pasimarinuoti 5-10 min. Tada sudėti į keptuvę ir kepti ant mažos ugnies.
Per tą laiką susipjaustyti agurkus ir šoninę.
Įpusėjus kepti bulves, jas apibarstyti supjaustyta šonine. Toliau kepti išmaišius. Baigiant kepti apibarstyti tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...