
šiek tiek | jautiena (filė) |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | duona |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | lašinukai (švieži arba rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 stiklinė | sultinys (jautienos) |
1 vienetas | pastarnokas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | čiobreliai (šakelės) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiaulienos šašlykai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Veršienos pjausniai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Guliašas su kiauliena
-
Naminiai kotletukai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Vikšrų vakarienė
-
Avienos muštiniai
-
Kebabas ant iešmo
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Jautiena kiniškai
Bajoriški Radvilų zrazai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Jautiena, filė
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Duona,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Lašinukai , švieži arba rūkyti,
200 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, jautienos,
1 stiklinė -
Pastarnokas,
1 vienetas - Aliejus
- Svogūnų laiškai
- Čiobreliai, šakelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jautienos filė supjaustykite didelėmis plonomis riekelėmis, jas išmuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite pusvalandžiui marinuotis.
Nupjaukite nuo duonos plutą, supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį.
Aliejuje apkepkite supjaustytus svogūnus, sumaišykite juos su balta duona, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir čiobrelių šakelėmis.
Paruoštą masę užtepkite ant jautienos riekelių ir suvyniokite, sutvirtindami siūlu ar dantų krapštukais.
Supjaustykite lašinius ir juos paspirginkite aliejuje.
Zrazus sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite keletą minučių.
Kai zrazai apskrus, juos užpilkite sultiniu, sudėkite spirgučius, baltą duoną, griežinėliais pjaustytą pastarnoką ir patroškinkite.
Zrazus išimkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Liukusį troškinį sutrinkite, įdėkite šiek tiek čiobrelių šakelių ir patiekite su zrazais.