
šiek tiek | jautiena (filė) |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | duona |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | lašinukai (švieži arba rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 stiklinė | sultinys (jautienos) |
1 vienetas | pastarnokas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | čiobreliai (šakelės) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medžiotojų kepsniai
-
Maltinukai su sūriu
-
Apkepas „Greitukas“
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Ėrienos šašlykas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Plovas
-
Šašlykai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Neringos kepsnys
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Keptas paršelis
Bajoriški Radvilų zrazai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Jautiena, filė
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Duona,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Lašinukai , švieži arba rūkyti,
200 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, jautienos,
1 stiklinė -
Pastarnokas,
1 vienetas - Aliejus
- Svogūnų laiškai
- Čiobreliai, šakelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jautienos filė supjaustykite didelėmis plonomis riekelėmis, jas išmuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir palikite pusvalandžiui marinuotis.
Nupjaukite nuo duonos plutą, supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį.
Aliejuje apkepkite supjaustytus svogūnus, sumaišykite juos su balta duona, pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais ir čiobrelių šakelėmis.
Paruoštą masę užtepkite ant jautienos riekelių ir suvyniokite, sutvirtindami siūlu ar dantų krapštukais.
Supjaustykite lašinius ir juos paspirginkite aliejuje.
Zrazus sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite keletą minučių.
Kai zrazai apskrus, juos užpilkite sultiniu, sudėkite spirgučius, baltą duoną, griežinėliais pjaustytą pastarnoką ir patroškinkite.
Zrazus išimkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Liukusį troškinį sutrinkite, įdėkite šiek tiek čiobrelių šakelių ir patiekite su zrazais.