Šašlykas pomidorų sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji ir kvapnieji) |
100 mililitrų | pomidorų sultys |
20 mililitrų | acto |
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepta virta karka
- Stirnienos vyniotiniai
- Kiaulienos šašlykas
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Jautienos maltinukai
- Mėsos pynutės
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Ekspress šašlykai
- Triušienos kukuliai
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Kalakutienos maltiniai
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Mėsos pyragas
- Armėniški arba mini mantai
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Kepti inkstai
- Kepsneliai su kiauliena
- Šašlykai iškylai
- Veršienos pjausniai
- Paprikų laiveliai
Šašlykas pomidorų sultyse
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodieji ir kvapnieji
-
Pomidorų sultys,
100 mililitrų -
Actas,
20 mililitrų -
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpį supjaustykite tokio dydžio kubeliais, kuris Jums labiausiai priimtinas. Supjaustykite svogūną griežinėliais. Mėsą, svogūną, prieskonius sumaišykite, įpilkite acto, pomidorų sultis. Mėsą jau galite kepti po 24 val., suvėrę ant iešmo, virš žarijų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
valentinas
2015-05-02 16:43
Turbūt būtų skanu iš tavo ranku
-
Roma
2014-09-29 17:12
Ant miesos acto niekada ne pilkit,miesa bus kieta,geriau sausas vynas arba mineralinis vanduo
-
(anonimas)
2010-12-04 21:51
nereikia žiureti y kitu nuomone jai nori taj ir kep %-) k/
-
Oksana
2010-06-24 22:23
norejau pabandit,bet nieks neparase savo nuomone,labai gaila :-(
-
Oksana
2010-06-24 22:22
norejau pabandit,bet nieks neparase savo nuomone,labai gaila :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...