
Kaimiškas pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kepta menkė
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Ėrienos šašlykas
-
Kepta veršiena
-
Čipolino galvelės
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kepta triušiena
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Tekiloje marinuota jautiena
Kaimiškas pjausnys
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
valdas
2008-11-29 16:53
SKANU
-
Administratorius
2008-11-28 23:49
Ten turėjo būti kvietiniai miltai. Dėkojame už pastabą, pasitaisėme.
-
As
2008-11-28 21:41
O kur kviecius deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...