
500 gramų | jautiena |
3 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas (tirštas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
300 gramų | pomidorai |
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiškio kepsnys
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kotletai
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Mėsos apkepėlė
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Virtos veršelio kojos
-
Italijos kukuliai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Koldūnai su mėsa
-
Vyniotinis Kubilas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Įdaryti makaronai
Jautienos kepsnys

- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas, tirštas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti skersai raumenų nestorais griežinėliais. Nulupti svogūną bei česnakus ir sutrinti arba smulkiai sukapoti.
Svogūnų ir česnakų tyrę sumaišyti su pipirais ir sojų padažu, aptepti mėsą ir pamarinuoti.
2 svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti, perpjauti į keturias dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Gilioje keptuvėje pašildyti sviestą ir visą laiką maišant kepti svogūnus, kol suminkštės, po to sudėti mėsą, supilti marinatą. Kepti maišant kelias minutes.
Sudėti pomidorus, įpilti 1/8 l vandens. Troškinti atvirame puode, visą laiką maišyti, kol liks nedaug padažo.
Komentarai (2)
-
Kvaraba
2011-09-19 15:39
Labai geras receptas tik aš jį šiek tiek "paturbinau" :soku:
, į marinatą įpyliau balto sauso vyno.ir troškinant nedėjau pomidorų, o iš jų padariau skanų troškinį prie kepsnio.