
Pikantiškoji kiauliena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Viką
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kotletukai ant laužo
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Stirnienos kumpis
-
Aštrus šašlykas
-
Čenachai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Mėsos pynutės
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Vasaros šašlykas
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
Pikantiškoji kiauliena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...