
Pikantiškoji kiauliena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Mėsos kepsniai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kotletukai šventiškai
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Pyragas su kukuliais
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Virtos veršelio kojos
-
Įdaryta paprika
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kiaulienos kepsnys
Pikantiškoji kiauliena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti storais griežiniais,įtrinti trintu česnaku, aptepti garstyčiomis, pabarstyti pipirais. Marinuoti 2 - 3 val. Prieš kepant įtriti druska ir sudėti į kepimo indą, kad kepsniai būtų šiek tiek vienas ant kmito. Kepti orkaitėje 1 - 1,5 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...