![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Steikai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena (sprandinė) |
šiek tiek | druska (česnakinė) |
šiek tiek | pipirai |
2 vienetai | lauro lapų |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | paprika ( aitrioji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Viską, kas išvardintą(prieskonius) sumaišyti iki vientisos masės. Jeigu nemėgstate aštriai, tuomet nedėkite aitriosios paprikos. Mėsą nuplauti, supjaustyti apie 1,5-2 cm storio medalionais. Kiekvieną mėsos medalioną įtrinti prieskoninę masę ir palikti marinuotis (geriausiai per naktį). Kepti ant grotelių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai iškylai
-
Malta mėsa tešloje
-
Šašlykas kitaip
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Strėvos suktinis
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kiaulienos troškinys
-
Aštrus guliašas
-
Netikras zuikis tešloje
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Veršienos šašlykas
-
Spageti su kukuliais
-
Mėsos kukuliai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Kukuliai
Steikai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, sprandinė,
2 kilogramai - Druska, česnakinė
- Pipirai
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai - Bazilikas
- Petražolės
- Paprika, aitrioji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską, kas išvardintą(prieskonius) sumaišyti iki vientisos masės. Jeigu nemėgstate aštriai, tuomet nedėkite aitriosios paprikos. Mėsą nuplauti, supjaustyti apie 1,5-2 cm storio medalionais. Kiekvieną mėsos medalioną įtrinti prieskoninę masę ir palikti marinuotis (geriausiai per naktį). Kepti ant grotelių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...