
Suktinukai patale
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
180 gramų | kiauliena (šaltai rūkytas kumpis ) |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
400 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | prieskoniai (pagal skonį) |
1 pundelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nugarinę atmuškite, pagardinkite prieskoniais, dėkite po riekelę rūkyto kumpelio ir susukite.
2.
Suktinukus apkepinkite iš abieju pusių su trupučiu aliejaus.
3.
Atskirai pakepinkite supjaustytus pievagrybius, morkas ir svogūną.
Visą masę dėkite į suktinukus.
Visą masę dėkite į suktinukus.
4.
Paruoškite padažą: į vandenį dėkite grietinę, majonezą ir miltus, gerai suplakite ir pilkite į suktinukus, taip patroškinkite kelias minutes.
Užbarstykite krapais.
Užbarstykite krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kukuliukai
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Keptas kiškis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Ūkininko suktinukas
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Sibiro koldūnai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kukuliai su padažu
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Veršienos šašlykas
-
Stirnienos kumpis
-
Kėdainių maltinis
Suktinukai patale
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Kiauliena, šaltai rūkytas kumpis ,
180 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
400 mililitrų -
Prieskoniai, pagal skonį,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinę atmuškite, pagardinkite prieskoniais, dėkite po riekelę rūkyto kumpelio ir susukite.
Suktinukus apkepinkite iš abieju pusių su trupučiu aliejaus.
Atskirai pakepinkite supjaustytus pievagrybius, morkas ir svogūną.
Visą masę dėkite į suktinukus.Paruoškite padažą: į vandenį dėkite grietinę, majonezą ir miltus, gerai suplakite ir pilkite į suktinukus, taip patroškinkite kelias minutes.
Užbarstykite krapais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Lina
2018-03-31 07:50
Labai skanus padažas :) O jei norite sveikesnio varianto - majonezo galima ir nedėti.
-
Ruta
2018-03-25 23:04
Na. padazas ne koks....grietine -majonezas......
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...