
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai | kiauliena |
2 litrai | kefyras |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
5 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, ją pabarstyti pipirais.
2.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru ir palikti šaldytuve nakčiai.
3.
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabarstyti druska. Sunerti ant iešmų mėsą ir kepti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su mėsa
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Aštrus šašlykas
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepsnys Verseka
-
Kepsniukai folijoje
-
Kebabas ant iešmo
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Steikas
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kiauliena grill
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
3 kilogramai -
Kefyras,
2 litrai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, ją pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru ir palikti šaldytuve nakčiai.
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabarstyti druska. Sunerti ant iešmų mėsą ir kepti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
martinas
2015-03-30 12:28
as noriu valgit duokit man pavalgiti:-DDDDD
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...