Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai | kiauliena |
2 litrai | kefyras |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
5 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, ją pabarstyti pipirais.
2.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru ir palikti šaldytuve nakčiai.
3.
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabarstyti druska. Sunerti ant iešmų mėsą ir kepti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardūs veršienos karbonadai
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Kiauliena su aguročiais
- Keptos veršienos šlaunelės
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Jautiena kiniškai
- Mėsos pynutės
- Keptos kepenėlės
- Kaukazo šašlykai
- Apkepta virta karka
- Balandėliai pagal Viką
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Veršienos šniceliai
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Triušienos vyniotinis
- Naminiai mėsainiai
- Karštas plovas
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
3 kilogramai -
Kefyras,
2 litrai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, ją pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru ir palikti šaldytuve nakčiai.
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabarstyti druska. Sunerti ant iešmų mėsą ir kepti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
martinas
2015-03-30 12:28
as noriu valgit duokit man pavalgiti:-DDDDD
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...