Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 3 kilogramai | kiauliena |
| 2 litrai | kefyras |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 5 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, ją pabarstyti pipirais.
2.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru ir palikti šaldytuve nakčiai.
3.
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabarstyti druska. Sunerti ant iešmų mėsą ir kepti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Medžiotojų šašlykai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kepti inkstai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Triušienos kukuliai
-
Kotletukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Aštrus šašlykas
-
Mėsos troškinys laivelyje
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
3 kilogramai -
Kefyras,
2 litrai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, ją pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru ir palikti šaldytuve nakčiai.
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabarstyti druska. Sunerti ant iešmų mėsą ir kepti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
martinas
2015-03-30 12:28
as noriu valgit duokit man pavalgiti:-DDDDD
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
