Tiuringijos kepsnys puodelyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 vienetas | jaučio inkstai |
šiek tiek | raudonas vynas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | medus |
500 gramų | kiauliena (neriebi) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Steikas
- Kiaulienos karka
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kiaulienos kepsniai
- Totoriški avienos maltiniai
- Triušienos pjausniai
- Aštroki šašlykai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Strėvos suktinis kitaip
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Maltiniai su grybų padažu
- Apkepta virta karka
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Indiškai kepta kiauliena
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Šašlykas kitaip
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Čili jautienos gaminimas
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jaučio inkstai,
1 vienetas - Raudonas vynas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Medus
-
Kiauliena, neriebi,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pusiau išverdama truputyje vandens su lauro lapeliu ir pipirais. Inkstas išmirkomas ir, išpjovus jo kanalėlius, verdamas kartu su mėsa, kol suminkštėja. Po to mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Sultinys dar pavirinamas su medumi, sviestu, druska ir pipirais. Po to į išvirusį sultinį sudedama mėsa, valgis dar truputį palaikomas, kad nusistovėtų. Patiekiamas puodelyje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-02 12:59
Fui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...