
800 gramų | veršiena (su kaulais) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Sprandinės kepsnys
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Avienos šonkauliukai
-
Kotletai
-
Ūkininko suktinukas
-
Balandėliai
-
Paprasti balandėliai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Čenachai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Karštas plovas
-
Kaimiškas pjausnys
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Virtiniai su mėsa
Įdaryta veršiena

- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, su kaulais,
800 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui reikės: 100 g padžiūvusiu batono, pusė stiklinės pieno, kiaušinis, 2 svogūnai, jiems pakepti 1,5 šaukšto tirpintų riebalų, šaukštas džiūvėsėlių, truputį petražolių, krapų, riebalų kepsniui apšlakstyti, druskos, pipirų, muskato riešuto.
Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.