
800 gramų | veršiena (su kaulais) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniukai folijoje
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kiauliena grill
-
Steikas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Ežero šašlykas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Jautienos kotletukai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiaulienos karka
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Įdaryta veršiena

- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, su kaulais,
800 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui reikės: 100 g padžiūvusiu batono, pusė stiklinės pieno, kiaušinis, 2 svogūnai, jiems pakepti 1,5 šaukšto tirpintų riebalų, šaukštas džiūvėsėlių, truputį petražolių, krapų, riebalų kepsniui apšlakstyti, druskos, pipirų, muskato riešuto.
Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.