
800 gramų | veršiena (su kaulais) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Holishki (balandėliai)
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Šašlykai su majonezu
-
Suktinukai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Neringos kepsnys
-
Virta šerniena
-
Kepenys su mandarinais
-
Aurimo šašlykas
-
Įdaryta paprika
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Šašlykas majoneze
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
Įdaryta veršiena

- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, su kaulais,
800 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui reikės: 100 g padžiūvusiu batono, pusė stiklinės pieno, kiaušinis, 2 svogūnai, jiems pakepti 1,5 šaukšto tirpintų riebalų, šaukštas džiūvėsėlių, truputį petražolių, krapų, riebalų kepsniui apšlakstyti, druskos, pipirų, muskato riešuto.
Mėsa, išėmus kaulus, taip supjaustoma, kad būtų vietos įdarui sudėti.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas piene, sumalamas, sudedami svogūnai, sukapoti prieskoniai, kiaušinio trynys ir vėliausiai — išplaktas baltymas. Masė gardinama prieskoniais ir druska.
Mėsa apibarstoma džiūvėsėliais, ant jos sudedamas įdaras, susukama, aprišama siūlais, pašlakstoma riebalais ir kepama, kartkartėmis palaistoma vandeniu, vėliau — atsiradusiu skysčiu. Veršiena tiekiama nuvyniojus siūlus, supjaustyta ir užpilta padažu, kuriame kepė. Su kepsniu tiekiama virtų bulvių ar morkų su žirneliais, salotų.