
Triušienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | lauro lapų |
800 gramų | triušiena (užpakalinė dalis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | marinatas (acto) (skiestas 1:3) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su sūriu
-
Kepenys japoniškai
-
Virtiniai su mėsa
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Pietūs moliniame inde
-
Kotletukai šventiškai
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kibinai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Buritos (burritos)
-
Tradiciniai šašlykai
Triušienos šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Lauro lapai
-
Triušiena, užpakalinė dalis,
800 gramų - Druska
- Marinatas (acto), skiestas 1:3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...