Triušienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| 800 gramų | triušiena (užpakalinė dalis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | marinatas (acto) (skiestas 1:3) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zrazai
-
Neįprasti šašlykai
-
Įdaryta cukinija
-
Veršienos kotletukai
-
Veršienos maltiniai
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Kėdainių maltinis
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Šutinta kiškiena
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Apkepta virta karka
-
Ežero šašlykas
-
Paprika įdaryta faršu
-
Veršienos kumpis su obuoliais
Triušienos šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Lauro lapai
-
Triušiena, užpakalinė dalis,
800 gramų - Druska
- Marinatas (acto), skiestas 1:3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
