
Triušienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | lauro lapų |
800 gramų | triušiena (užpakalinė dalis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | marinatas (acto) (skiestas 1:3) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Medžiotojų kepsniai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Pievagrybių apkepas
-
Netikras zuikis tešloje
-
Balandėliai pagal Viką
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kepta kiauliena
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Veršienos maltiniai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Tradiciniai šašlykai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Sultingi šašlykai
-
Kiaulienos troškinys
Triušienos šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Lauro lapai
-
Triušiena, užpakalinė dalis,
800 gramų - Druska
- Marinatas (acto), skiestas 1:3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...