Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | grietinė |
| 500 gramų | veršiena |
| 300 gramų | grybai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 100 mililitrų | vynas (baltas) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Netikras zuikis tešloje
-
Vikšrų vakarienė
-
Jautienos šašlykas
-
Kepsniai su sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Egzotiškas karbonadas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Kepta marinuota veršiena
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Kepta šoninė
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Armėniški arba mini mantai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Keptas paršelis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
