Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grietinė |
500 gramų | veršiena |
300 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaimiškas pjausnys
- Ugniniai šonkauliukai
- Vikšrų vakarienė
- Keptas triušis su ryžiais
- Vyniotinis Kubilas
- Kepta jautiena
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Kiškio kepsnys
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Kepta šoninė
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Kiaulienos kotletai
- Bačkonių suktinukas
- Kiaulienos šašlykai
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Kotletukai su morkomis
- Žiedinių kopūstų apkepas
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...