Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grietinė |
500 gramų | veršiena |
300 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Šašlykas majonezo marinate
- Vasaros šašlykas
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Romšteksas majonezo padaže
- Apkepta virta karka
- Veršienos muštiniai
- Kiaulienos kepsneliai
- Veršienos šašlykas
- Strėvos suktinis kitaip
- Ranka
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Vyne troškintas triušis
- Naminis šnicelis
- Indiškai kepta kiauliena
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...