
Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grietinė |
500 gramų | veršiena |
300 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Mėsa su apelsinais
-
Kotletukai su sūriu
-
Dešrelės su įdaru
-
Neringos kepsnys
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Šonkauliukai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Įdaryta cukinija
-
Kepta aviena
-
Guliašas su šafranu
-
Veršienos šniceliai
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Aštrus karbonadas
-
Armėniški arba mini mantai
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Vikšrų vakarienė
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...