
Šveicariška veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grietinė |
500 gramų | veršiena |
300 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Triušienos pjausniai
-
Netikras zuikis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Kiaulienos šašlykai
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kepta šoninė
-
Keptas kumpis
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Purienos
-
Virdžinijos kumpis
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Paprastieji šašlykai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Smaližių liežuvis
Šveicariška veršiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
100 mililitrų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname druska bei pipirais. Svogūną ir grybus susmulkiname. Svieste pakepiname miltus. Veršieną paskrudiname karštame aliejuje, išgriebiame. Tame pačiame aliejuje pakepiname svogūnus su grybais. Po 10 min. supilame vyną, grietinėlę, miltus ir truputį patroškinkite. Tada suberiame mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užverdame.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...