
Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
0.5 stiklinės | medus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su kukuliais
-
Kepsniukai folijoje
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Neįprasti šašlykai
-
Naminiai mėsainiai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Tradiciniai šašlykai
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Virtos veršelio kojos
-
Virta šerniena
-
Kiauliena su imbieru
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiaulienos šašlykai
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Paprasti balandėliai
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...