
Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
0.5 stiklinės | medus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Vasaros šašlykiukas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos kotletai
-
Šveicariška veršiena
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Keptas jautienos kumpis
-
Kiaulienos šašlykas
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Įdaryti makaronai
-
Kotletai
-
Ūkininko suktinukas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Aštroki šašlykai
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...