
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (malta) | |
2 riekės | batonas (išmirkytas) | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | krakmolas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | čiobreliai | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 skiltelė | česnakas | |
Įdarui: | ||
125 gramai | pievagrybiai | |
2 vienetai | morkos | |
50 gramų | sūris | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.
2.
Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Veršienos kepsnys
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Balandėliai
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Jautienos vyniotiniai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Šašlykai
-
Kepsniukai folijoje
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Neringos kepsnys
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Batonas, išmirkytas,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Krakmolas
- Druska
- Pipirai
- Čiobreliai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Sūris,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, sudedeme keptuvėje pakepintą susmulkintą svogūną ir česnaką bei sudedame vandenyje arba piene išmirkytą batoną.
Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sudedame morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą dedame į faršo vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos dedame į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180°C temp. orkaitę ir kepame apie 1 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Donna
2022-06-27 19:40
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...