Karbonadas „Skanumas“
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
| 1 kilogramas | kiauliena (išpjova) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai |
| 2 vienetai | citrinos |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir labai gerai išmušti, pabarstyti pipirais, druska, įĮtrinti tarkuotu česnaku ir apšlakstyti citrinų sultimis.
2.
Karbonadus palikti valandai šaldytuve marinuotis. Per tą laiką išsivirti bulves, pasigaminti salotas.
3.
Iš kiaušinio ir miltų pasigaminti plakinį. Į jį pamirkyti kiekvieną mėsos gabaliuką.
4.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepti po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsnys
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Plovas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Kėdainių maltinis
-
Mėsos pyragas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Sprandinės kepsnys
-
Virtiniai su mėsa
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Šašlykas kitaip
-
Ėrienos šašlykas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Avienos šonkauliukai
Karbonadas „Skanumas“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Kiauliena, išpjova,
1 kilogramas -
Česnakas,
4 skiltelės - Druska
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir labai gerai išmušti, pabarstyti pipirais, druska, įĮtrinti tarkuotu česnaku ir apšlakstyti citrinų sultimis.
Karbonadus palikti valandai šaldytuve marinuotis. Per tą laiką išsivirti bulves, pasigaminti salotas.
Iš kiaušinio ir miltų pasigaminti plakinį. Į jį pamirkyti kiekvieną mėsos gabaliuką.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepti po 3-4 minutes iš abiejų pusių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
