Sultingas šnicelis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 sauja | džiūvėsėliai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Faršą pagardinkite prieskoniais, įmuškit vieną kiaušinį, įpilkite pieno ir įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Viską gerai išmaišykite.
2.
Kitus du kiaušiniuos suplakite.
3.
Suformuokite pailgus šnicelius, juos mirkykite kiaušinio plakinyje, poto - džiūvėsėliuose.
4.
Kepkite aliejuje, ant nedidelės ugnies.
5.
Patiekiti su mėgstamomis daržovėmis ir padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Suadytas karbonadas
- Kepsniai su ananasais
- Ekspress šašlykai
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Trapūs,sultingi kibinai
- Sotieji zrazai
- Įdaryta veršiena
- Sultingieji šonkauliukai
- Kiauliena grill
- Jautiena kopūstų padaže
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kotletai
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Su kefyru marinuoti šašlykai
Sultingas šnicelis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Faršą pagardinkite prieskoniais, įmuškit vieną kiaušinį, įpilkite pieno ir įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Viską gerai išmaišykite.
Kitus du kiaušiniuos suplakite.
Suformuokite pailgus šnicelius, juos mirkykite kiaušinio plakinyje, poto - džiūvėsėliuose.
Kepkite aliejuje, ant nedidelės ugnies.
Patiekiti su mėgstamomis daržovėmis ir padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai