Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.

Avienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (be kaulų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
5 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mineralinis šašlykas
-
Šutinta stirniena
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Pikantiška triušiena
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Vyne troškintas triušis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Naminės dešrelės
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Kepsniai su ananasais
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Steikas
Avienos šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
indre
2010-07-29 17:56
nei sis nei tas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...