Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Avienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (be kaulų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
5 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Buritos (burritos)
- Šonkauliukai
- Pyragas su kukuliais
- Sibiro koldūnai
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Kiaulienos kumpis giroje
- Jautiena su garstyčių padažu
- Smaližių liežuvis
- Aštroki šašlykai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Įdarytos paprikos
- Kėdainių maltinis
- Kotletai su kiaušiniais
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Kopūstainiai su mėsa
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Paprika įdaryta faršu
- Paprasti balandėliai
- Kepsniai su sūriu
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
Avienos šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
indre
2010-07-29 17:56
nei sis nei tas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...