Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Avienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos (be kaulų) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | citrinos |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos šašlykas
-
Kotletai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Triušienos pjausniai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Holishki (balandėliai)
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Sūrio kamuoliukai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Keptas kumpis
-
Mėsos apkepėlė
-
Aštrus šašlykas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kotletukai su sūriu
-
Įdaryti makaronai
Avienos šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 2x2 cm dydžio, 1,5 cm storio kvadratėliais, truputį pamušama kūjeliu, įtrinama česnaku, sutrintu su druska, apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, pašlakstoma citrinos sultimis ir paliekama 4 val. Vėliau veriama ant iešmo paeiliui mėsa, svogūnas, lašiniukų gabalėlis, vėl mėsa ir t. t. Pabarstoma prieskoniais, miltais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose iš visų pusių. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Galima kepti ir ant laužo, tuomet nereikia apibarstyti miltais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
indre
2010-07-29 17:56
nei sis nei tas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
