Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | kiauliena (nugarinė, kepsniams) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
50 gramų | špinatai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
70 gramų | džiūvėsėliai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
2.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
3.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
4.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
5.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
6.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Kotletukai su bulvėm
- Keptos veršienos šlaunelės
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Neįprasti šašlykai
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Steikai
- Tortilijos
- Sibiro koldūnai
- Aurimo šašlykas
- Mėsos - daržovių troškinys
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Balandėliai pagal Viką
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Suadytas karbonadas
- Gardusis šašlykas majoneze
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė, kepsniams,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus
-
Špinatai,
50 gramų - Druska
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
70 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...