
Kiaulienos guliašas aluje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
1 stiklinė | alaus |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
2.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
3.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Sprandinės kepsnys
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiauliena su aguročiais
-
Rostbifas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepta šoninė
-
Triušienos šašlykas
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kepta veršiena
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Jautienos šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Steikai
Kiaulienos guliašas aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Kalendra, sėklos
- Provanso žolelės
- Druska
- Majonezas
-
Alus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...