Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kopūstainiai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (baltagūžis) |
250 gramų | jautiena (malta) |
250 gramų | kiauliena (malta) |
50 gramų | razinos |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | bandelės (apvali) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pienas (bandelės mirkymui) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | sultinys |
0.5 stiklinės | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šašlykas
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Spanguolinis šašlykas
-
Veršienos muštiniai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Sotieji zrazai
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Daniškas plovas
-
Kepti inkstai
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Italijos kukuliai
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Apkepta virta karka
Kopūstainiai su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, baltagūžis,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
250 gramų -
Kiauliena, malta,
250 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bandelės, apvali,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pienas, bandelės mirkymui
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...