Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
Kopūstainiai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kopūstai (baltagūžis) |
| 250 gramų | jautiena (malta) |
| 250 gramų | kiauliena (malta) |
| 50 gramų | razinos |
| 1 valgomasis šaukštas | margarinas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | bandelės (apvali) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pienas (bandelės mirkymui) |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 2 stiklinės | sultinys |
| 0.5 stiklinės | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Rostbifas
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Naminis šnicelis
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Šašlykai vyno marinate
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kėdainių maltinis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Sprandinės kepsnys
-
Jautienos kepsnys
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Avienos šašlykas
-
Paprastasis guliašas
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
Kopūstainiai su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, baltagūžis,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
250 gramų -
Kiauliena, malta,
250 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bandelės, apvali,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pienas, bandelės mirkymui
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
