Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
Kopūstainiai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (baltagūžis) |
250 gramų | jautiena (malta) |
250 gramų | kiauliena (malta) |
50 gramų | razinos |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | bandelės (apvali) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pienas (bandelės mirkymui) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | sultinys |
0.5 stiklinės | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Suadytas karbonadas
- Kepsniai su ananasais
- Ekspress šašlykai
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Trapūs,sultingi kibinai
- Sotieji zrazai
- Įdaryta veršiena
- Sultingieji šonkauliukai
- Kiauliena grill
- Jautiena kopūstų padaže
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kotletai
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Su kefyru marinuoti šašlykai
Kopūstainiai su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, baltagūžis,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
250 gramų -
Kiauliena, malta,
250 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bandelės, apvali,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Pienas, bandelės mirkymui
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
2 stiklinės -
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą apvirti.
Mėsą išminkyti, suberti pakepintą svogūną, įmušti kiaušinį, nuplautas razinas, pamirkytą piene ir išspaustą bandelę, pasūdyti. Masę išmaišyti ir išminkyti.
Suformuoti kopūstainius.
Iš sviesto ir miltų paruošti uždarą padažui, įmesti karamelės (degintą cukrų - 1 šaukštelis), praskiesti sultiniu, pagardinti druska ir citrinos sultimis.
Padažu apipilti gatavus kopūstainius.
Patiekti su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...