Tradiciniai šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | citrinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
2.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Zrazai
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Jautienos šašlykas
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Musak
- Paprastasis guliašas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Aštrus šašlykas
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Dzūkiški kukulaičiai
- Škotiški kiaušiniai
- Jautienos čenakai
- Kiaulienos šašlykas
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Jautienos kukuliai
- Veršienos šniceliai
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Keptas kiaulienos kumpis
- Įdarytos parikos
Tradiciniai šašlykai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Koste
2015-08-18 13:55
Kokie cia dar tradiciniai, tradiciniai su actu marinuojami.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...