
Tradiciniai šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | citrinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
2.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Mėsos kepsniai
-
Netikras zuikis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Suadytas karbonadas
-
Šutinta kiškiena
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Avienos šonkauliukai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kiaulienos kotletai
-
Faršo vyniotinis
-
Kelmas
-
Jautienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
Tradiciniai šašlykai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Koste
2015-08-18 13:55
Kokie cia dar tradiciniai, tradiciniai su actu marinuojami.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...