![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Tradiciniai šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | citrinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
2.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rostbifas
-
Kepsniukai folijoje
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Sprandinės kepsnys
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Jautienos kepsnys
-
Jautiena gurmanams
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Jautienos čenakai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Mėsos kukuliai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kepta šoninė
-
Guliašas su kiauliena
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Spanguolinis šašlykas
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kiaulienos kepsnys
-
Keptas kiškis
Tradiciniai šašlykai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome mėsą, įpjaustome svogūną, įspaudžiame citriną, sudedame druską ir pipirus ir viską išmaišome.
Tuomet sudedame majonezą ir dar kartą viską išmaišome. Marinuojame bent 24 h, keliskart pamaišydami kad marinatas įsigertų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Koste
2015-08-18 13:55
Kokie cia dar tradiciniai, tradiciniai su actu marinuojami.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...