Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kiaulienos muštinis
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Naminiai kotletukai
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Jautienos kotletukai
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Faršo vyniotinis
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Steikas
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Jautiena gurmanams
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Žuvinto kepsnys
-
"Ponios cepelinai"
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...