Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mineralinis šašlykas
-
Šutinta stirniena
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Pikantiška triušiena
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Vyne troškintas triušis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Naminės dešrelės
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Kepsniai su ananasais
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Steikas
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...