Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus

Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su sūriu
-
Kepenys japoniškai
-
Virtiniai su mėsa
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Pietūs moliniame inde
-
Kotletukai šventiškai
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kibinai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Buritos (burritos)
-
Tradiciniai šašlykai
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...