Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kotletai
-
Jautienos maltinukai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Įdaryta paprika
-
Jautienos kepsnys
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
"Ponios cepelinai"
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Prancūziškas triušis
-
Kepta triušiena
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...