Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Klasikinis sprandinės šašlykas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiškis
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Keptas jautienos kumpis
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Įdaryti pomidorai
-
Veršienos kotletukai
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kiniškos šventės namuose
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Triušienos pjausniai
-
Mėsos paplotėlis
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Ekspress šašlykai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Skanus šašlykiukas
Klasikinis sprandinės šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
6 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Svogūnai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti nusausinti, supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į trijų litrų stiklainį. Taip pat sudėti supjaustytus svogūnus, supilti actą, vandenį, sudėti druską bei pipirus ir išmaišyti. Marinuoti per naktį, tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...