Steikai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | kiauliena |
| 70 mililitrų | sojos padažas |
| 3 valgomieji šaukštai | granatai ((ekstraktas)) |
| 6 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustome 1,5 cm storio medaljonais.
2.
Sumaišome granatų ekstraktą (parduodamas didelėse parduotuvėse) su cukrumi iki vientisos masės. Bus tąsi tirštoka masė.
3.
Sprandinės medaljonus apšlakstome sojos padažų ir įtriname granatų masę. Paliekame marinuotis keliom valandom. Geriausiai per naktį.
4.
Kepame ant grotelių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Faršo vyniotinis
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kepsnys Du milžinai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Avienos šašlykas
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos kepsnys
-
Kiaulienos kumpis giroje
Steikai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Sojos padažas,
70 mililitrų -
Granatai, (ekstraktas),
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
6 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę supjaustome 1,5 cm storio medaljonais.
Sumaišome granatų ekstraktą (parduodamas didelėse parduotuvėse) su cukrumi iki vientisos masės. Bus tąsi tirštoka masė.
Sprandinės medaljonus apšlakstome sojos padažų ir įtriname granatų masę. Paliekame marinuotis keliom valandom. Geriausiai per naktį.
Kepame ant grotelių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
