
Steikai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena |
70 mililitrų | sojos padažas |
3 valgomieji šaukštai | granatai ((ekstraktas)) |
6 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustome 1,5 cm storio medaljonais.
2.
Sumaišome granatų ekstraktą (parduodamas didelėse parduotuvėse) su cukrumi iki vientisos masės. Bus tąsi tirštoka masė.
3.
Sprandinės medaljonus apšlakstome sojos padažų ir įtriname granatų masę. Paliekame marinuotis keliom valandom. Geriausiai per naktį.
4.
Kepame ant grotelių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Musak
-
Aštrus guliašas
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Aštrus karbonadas
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kalakutienos maltiniai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Jautienos kotletukai
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kepta veršiena
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Vasaros šašlykas
-
Keptas paršelis
Steikai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Sojos padažas,
70 mililitrų -
Granatai, (ekstraktas),
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
6 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę supjaustome 1,5 cm storio medaljonais.
Sumaišome granatų ekstraktą (parduodamas didelėse parduotuvėse) su cukrumi iki vientisos masės. Bus tąsi tirštoka masė.
Sprandinės medaljonus apšlakstome sojos padažų ir įtriname granatų masę. Paliekame marinuotis keliom valandom. Geriausiai per naktį.
Kepame ant grotelių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...