Kiaulienos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | kiauliena (kumpis) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | krienai |
šiek tiek | agurkų (rauginti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šviežio kumpio gabalas keliose vietose subadomas peiliu. Į skylutes įkišama česnako skiltelių, gvazdikėlių, pipirų, lašiniukų. Mėsa įtrinama druska su sutrintu lauro lapeliu. Į keptuvą įpilama 3—4 šaukštai karšto vandens, sudedama kiauliena ir kepama orkaitėje. Kai mėsa ima rusvėti, keptuvas uždengiamas dangčiu ir kepama 1—2 val., nuolat palaistant. Tiekiamas kepsnys ataušęs, su krienais ir raugintais agurkais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kepsnys
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Kiaulienos kotletai
- Šašlykas svogūnų marinate
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Troškinta jautiena su paprika
- Įdaryta paprika
- Jautienos šašlykas
- Netikras zuikis
- Kepenėlės su vaisiais
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Aštrus karbonadas
- Uzbekiškas šašlykas
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Strėvos suktinis kitaip
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Kiaulienos kepsnys
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai - Pipirai, juodieji
- Gvazdikėliai
- Česnakas
- Druska
-
Kiauliena, kumpis,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Krienai
- Agurkai, rauginti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežio kumpio gabalas keliose vietose subadomas peiliu. Į skylutes įkišama česnako skiltelių, gvazdikėlių, pipirų, lašiniukų. Mėsa įtrinama druska su sutrintu lauro lapeliu. Į keptuvą įpilama 3—4 šaukštai karšto vandens, sudedama kiauliena ir kepama orkaitėje. Kai mėsa ima rusvėti, keptuvas uždengiamas dangčiu ir kepama 1—2 val., nuolat palaistant. Tiekiamas kepsnys ataušęs, su krienais ir raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (14)
-
oskaras
2014-06-12 17:15
isikepiau kepsniuka ir bloga apsidare nuo jo
-
oskaras
2014-06-12 17:14
nesamone bloga
-
(anonimas)
2011-07-08 19:02
:-( :-( %-) %-) %-) %-) %-) ooo,nekoks kepsniukas;DDD :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-( :-(
-
(anonimas)
2010-06-13 16:06
:-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :super: %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...