
Pikantiškai troškinti kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 skardinė | konservuotų pomidorų (savose sultyse be odelių) |
200 gramų | fermentinio sūrio |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pomidorus, česnakus susmulkiname, pagardiname prieskoniais ir pakepiname.
2.
Iš kiaulienos faršo iškepame kotletus. Į kepimo indą sudedame kotletus, supilame pomidorų masę ir ant viršaus užbarstome sūrio. Troškiname 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Patiekiame su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Steikai
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kukuliai su padažu
-
Mėsos pyragas
-
Kebabas ant iešmo
-
Veršienos šniceliai
-
Karbonadai iš faršo
-
Naminiai hamburgeriai
-
Italijos kukuliai
Pikantiškai troškinti kotletai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Konservuoti pomidorai, savose sultyse be odelių,
1 skardinė -
Fermentinis sūris,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Prieskoniai
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus, česnakus susmulkiname, pagardiname prieskoniais ir pakepiname.
Iš kiaulienos faršo iškepame kotletus. Į kepimo indą sudedame kotletus, supilame pomidorų masę ir ant viršaus užbarstome sūrio. Troškiname 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Patiekiame su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
tadas to tomas
2012-02-26 01:28
as kai kepu kotletus, tai i farsa dedu susmulkintu dziovintu slyvu. liuks skonis buna.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...