Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 600 gramų | jautienos nugarinė |
| 3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
| 3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Karališkieji kotletai
-
Medžiotojų šašlykai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kepenys japoniškai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Pyragas su mėsa
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Įdaryti burokėliai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kepta triušiena
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Kepsniukai folijoje
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
