
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Armėniški arba mini mantai
-
Veršienos kotletukai
-
Mėsos apkepas
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Kepsneliai su sūriu
-
Balandėliai
-
Kiaulienos troškinys
-
Itališka veršienos filė
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Aštroki šašlykai
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Plovas
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Suadytas karbonadas
-
Iškylos dešrelės
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Troškinta triušiena
-
Neringos kepsnys
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...