
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pietūs moliniame inde
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Paprastasis guliašas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Čipolino galvelės
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Mėsos kukuliukai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Triušienos pjausniai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kukuliai su padažu
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kepta jautiena
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Veršienos muštiniai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Virdžinijos kumpis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...