
Jautienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų | jautienos nugarinė |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
2.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Mėsos pynutės
-
Šašlykai alaus marinate
-
Turkiškas kebabas
-
Avienos muštiniai
-
Stirnienos kumpis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Sūrio kamuoliukai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Ranka
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Jautienos kepsnys
Jautienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos nugarinė,
600 gramų -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną įtrinti padažu ir spaustu česnaku. Palikti marinuotis apie pusvalandį.
Kepti ant karštų anglių, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...