
Kepenėlės su vaisiais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kepenėlės (kiaulienos) |
60 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 vienetai | svogūnai (vid. dydžio) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
60 gramų | aliejaus |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Suadytas karbonadas
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Šveicariška veršiena
-
Kepsneliai su sūriu
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Karštas plovas
-
Kepsniukai folijoje
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Jautienos kepsnys
-
Vyne troškintas triušis
-
Kiaulienos karka
-
Bajoriški Radvilų zrazai
Kepenėlės su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kepenėlės, kiaulienos,
500 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, vid. dydžio,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...