Kepenėlės su vaisiais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kepenėlės (kiaulienos) |
60 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 vienetai | svogūnai (vid. dydžio) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
60 gramų | aliejaus |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rostbifas
- Kepsniukai folijoje
- Įdaryta kepta kiauliena
- Sprandinės kepsnys
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Jautienos kepsnys
- Jautiena gurmanams
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Jautienos čenakai
- Troškinta jautiena su paprika
- Mėsos kukuliai
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Kepta šoninė
- Guliašas su kiauliena
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Spanguolinis šašlykas
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Kiaulienos kepsnys
- Keptas kiškis
Kepenėlės su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kepenėlės, kiaulienos,
500 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, vid. dydžio,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...