Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.

Troškinta triušiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | triušiena |
250 gramų | grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos (didelės) |
150 gramų | slyvos (džiovintos) |
200 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštroki šašlykai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Paprastasis guliašas
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiaulienos muštinis
-
Virdžinijos kumpis
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Paprastieji šašlykai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Jautienos čenakai
-
Žuvinto kepsnys
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kiaulienos karka
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, didelės,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...