1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 mililitrų | kefyras |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | dešra |
| 70 gramų | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštas plovas
-
Daniškas plovas
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Triušienos pjausniai
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Triušienos šašlykas
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kepsnys Du milžinai
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Žuvinto kepsnys
-
Pietų kotletukai
-
Sprandinės kepsnys
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Aluje troškinta jautiena
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Dešra,
100 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
