1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | dešra |
70 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kiaulienos kumpis
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Paprika įdaryta faršu
- Balandėliai
- Liežuvis su grybais
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
- Keptas jautienos kumpis
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Kiaulienos troškinys
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Neringos kepsnys
- Totoriški avienos maltiniai
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Mėsos duona
- Virtos veršelio kojos
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Mėsa folijoje
- Kepenys su mandarinais
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Dešra,
100 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...