
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | pusriebė kiauliena (malta) |
1 pakelis | kiaulių žarnos |
4 skiltelės | česnakas (smulkintas) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos miltelių |
1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
1 arbatinis šaukštelis | maltų juodųjų pipirų |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
2.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
3.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
4.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Sprandinės kepsnys
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiauliena su aguročiais
-
Rostbifas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepta šoninė
-
Triušienos šašlykas
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kepta veršiena
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Jautienos šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Steikai
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pusriebė kiauliena , malta,
1 kilogramas -
Kiaulių žarnos,
1 pakelis -
Česnakas, smulkintas,
4 skiltelės -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malti juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Audrius
Gaminimo eiga:
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...