
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | pusriebė kiauliena (malta) |
1 pakelis | kiaulių žarnos |
4 skiltelės | česnakas (smulkintas) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos miltelių |
1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
1 arbatinis šaukštelis | maltų juodųjų pipirų |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
2.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
3.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
4.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kamuoliukai
-
Malta mėsa tešloje
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kepsniai su sūriu
-
Kepta veršiena
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Jautienos kepsnys
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kukuliukai švediškai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Veršienos maltiniai
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pusriebė kiauliena , malta,
1 kilogramas -
Kiaulių žarnos,
1 pakelis -
Česnakas, smulkintas,
4 skiltelės -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malti juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Audrius
Gaminimo eiga:
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...