Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 kilogramas | pusriebė kiauliena (malta) |
| 1 pakelis | kiaulių žarnos |
| 4 skiltelės | česnakas (smulkintas) |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos miltelių |
| 1 arbatinis šaukštelis | maltų lauro lapų |
| 1 arbatinis šaukštelis | maltų juodųjų pipirų |
| 1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
2.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
3.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
4.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pusriebė kiauliena , malta,
1 kilogramas -
Kiaulių žarnos,
1 pakelis -
Česnakas, smulkintas,
4 skiltelės -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Malti lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malti juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Audrius
Gaminimo eiga:
Visus produktus gerai suminkyti ir porai valandų pastatyti šaltai, kad prieskoniai įsigertų į mėsą. Jei faršas liesas, galima įpilti apie 0,5 l sultinio.
Maltą mėsa per specialų vamzdelį sukišti į švarias žarnas ir padalinti apie 7 - 8 cm ilgio dešrelėmis.
Dešrelės ypač skanios keptos ant grotelių lauko kepsninėje.
Kepti apie 4 - 5 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
