
Prancūziškas triušis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
50 gramų | alyvuogių aliejaus |
120 gramų | morkos |
12 gramų | svogūnai (mėlynieji) |
30 gramų | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
10 gramų | cukrus |
1.5 kilogramo | triušiena |
20 gramų | druska |
1 gramas | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vikšrų vakarienė
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kotletai
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kotletukai su sūriu
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Keptas kiškis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kepenys su mandarinais
-
Dešrelių pynė
-
Veršienos kotletukai
-
Įdarytos parikos
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Garfildo lazanija
-
Veršienos šniceliai
-
Šašlykai su majonezu
Prancūziškas triušis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
50 gramų -
Morkos,
120 gramų -
Svogūnai, mėlynieji,
12 gramų -
Česnakas,
30 gramų - Prieskoniai
-
Cukrus,
10 gramų -
Triušiena,
1.5 kilogramo -
Druska,
20 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...