Prancūziškas triušis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 50 gramų | alyvuogių aliejaus |
| 120 gramų | morkos |
| 12 gramų | svogūnai (mėlynieji) |
| 30 gramų | česnakas |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 10 gramų | cukrus |
| 1.5 kilogramo | triušiena |
| 20 gramų | druska |
| 1 gramas | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Įdaryti burokėliai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Tortilijos
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Mėsos apkepas
-
Sultingas šnicelis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kepsniai su ananasais
-
Troškinta veršiena
-
Kepti inkstai
Prancūziškas triušis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
50 gramų -
Morkos,
120 gramų -
Svogūnai, mėlynieji,
12 gramų -
Česnakas,
30 gramų - Prieskoniai
-
Cukrus,
10 gramų -
Triušiena,
1.5 kilogramo -
Druska,
20 gramų -
Juodieji pipirai, malti,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti). Triušio gabalus pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, aplink išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis provanso žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, dar kartą apšlakstykite aliejumi ir kepkite 150º С orkaitėje apie 50 min., karts nuo karto apverčiant triušio gabalėlius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
