Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!

Šašlykas majonezo marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS ) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su sūriu
-
Kepenys japoniškai
-
Virtiniai su mėsa
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Pietūs moliniame inde
-
Kotletukai šventiškai
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kibinai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Buritos (burritos)
-
Tradiciniai šašlykai
Šašlykas majonezo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena,
2 kilogramai -
Majonezas, VILNIUS ,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Pipirai, juodi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...