Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!

Šašlykas majonezo marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 kilogramai | kiauliena |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS ) |
1 vienetas | citrinos ((sultys)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (juodi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Aurimo šašlykas
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kapota keri mėsa
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Kepti inkstai
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Egzotiškas karbonadas
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Mėsos apkepas
-
Mėsos kukuliai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Rostbifas
-
Šveicariška veršiena
Šašlykas majonezo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena,
2 kilogramai -
Majonezas, VILNIUS ,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinos, (sultys),
1 vienetas -
Pipirai, juodi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais ir palikti marinuotis majonezo, citrinos sulčių, garstyčių, pipirų bei druskos mišinyje. Marinuoti per nakt. Tada verti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...