
Kukuliai su padažu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta (kiaulienos-jautienos)) |
150 gramų | ryžiai (virti) |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas (kapotas) |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišyti su ryžiais, druska bei pipirais. Suformuoti kukulius. Dėti į sviestu išteptą formą.
2.
Padaryti padažą: Į puodą pilam aliejaus (apie 3 valg. šaukštelius). Į įkaitintą aliejų berėmė miltus ir apkepiname (nuolat maišydami, kad nesusidaryti kamuoliukai). Po to pridėdam pomidorų tyrę. Pilam, dalimis, karšta vandenį. Maišome ir laukiame, kol padažas sutiršties. Nuimam nuo ugnies ir pridėdam grietinės. Ir pridėdam baziliką. Gerai išmaišome.
3.
Padažų apipilti kiekviena kukulį, o likusį padažą suskirstyti tarp kukulių.
4.
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temp. 10 minučių. Po to sumažiname iki 180 laipsnių ir kepame dar 20 minučių. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniukai folijoje
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kiauliena grill
-
Steikas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Ežero šašlykas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Jautienos kotletukai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiaulienos karka
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Kukuliai su padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta (kiaulienos-jautienos),
500 gramų -
Ryžiai, virti,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas, kapotas,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su ryžiais, druska bei pipirais. Suformuoti kukulius. Dėti į sviestu išteptą formą.
Padaryti padažą: Į puodą pilam aliejaus (apie 3 valg. šaukštelius). Į įkaitintą aliejų berėmė miltus ir apkepiname (nuolat maišydami, kad nesusidaryti kamuoliukai). Po to pridėdam pomidorų tyrę. Pilam, dalimis, karšta vandenį. Maišome ir laukiame, kol padažas sutiršties. Nuimam nuo ugnies ir pridėdam grietinės. Ir pridėdam baziliką. Gerai išmaišome.
Padažų apipilti kiekviena kukulį, o likusį padažą suskirstyti tarp kukulių.
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temp. 10 minučių. Po to sumažiname iki 180 laipsnių ir kepame dar 20 minučių. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai