Bulvių apkepas su šparagais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
13 vienetų | šparagai |
8 vienetai | bulvių (didelės) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Šparagus virti vandenyje apie 15 - 20 minučių. Druskos berti tik baigiant virti. Šparagus nusausinti ir supjaustyti.
2.
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Nukošti vandenį.
3.
Užviri pieną ir sugrūsti bulvių košę. Į košę įmušti kiaušinį ir vėl išmaišyti.
4.
Į kepimo skardą sudėti bulvių košę, viršų sulyginti,o ant viršaus sudėti šparagus, susmulkintą svogūną, žalumynus.
5.
Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Dar karštą apkepą apibarstyti sūriu.
Dar karštą apkepą apibarstyti sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Bulvių plokštainis su grybais
- Bulvinės bandelės
- „Milžinų bulvės“
- Bulviniai blynai su lašiša
- Bulvių paplotėliai
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Bulvių apkepas su morkomis
- Bulvių kukuliai
- Bulvių ir varškės apkepas
- Keptos bulvės su cukinija
- Troškinys čenachinėse
- Migdoliniai kotletėliai
- Bulvių armonikos
- Bulviniai krabų blyneliai
- Virtų bulvių blynai
- Cepelinai su mėsa
- Kugelis
Bulvių apkepas su šparagais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
13 vienetų -
Bulvės, didelės,
8 vienetai - Druska
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagus virti vandenyje apie 15 - 20 minučių. Druskos berti tik baigiant virti. Šparagus nusausinti ir supjaustyti.
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Nukošti vandenį.
Užviri pieną ir sugrūsti bulvių košę. Į košę įmušti kiaušinį ir vėl išmaišyti.
Į kepimo skardą sudėti bulvių košę, viršų sulyginti,o ant viršaus sudėti šparagus, susmulkintą svogūną, žalumynus.
Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Dar karštą apkepą apibarstyti sūriu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...